En fair og reel vurdering af dødsbo

Altid en en fair og reel vurdering af dødsbo

Køb og tømning af dødsboer er noget jeg mange års erfaring med. Jeg kører gerne til adresser i hele Jylland for at hjælpe med at rydde et dødsbo.

Der findes rigtig mange opkøbere af dødsboer på markedet og det kan være svært at vælge. Det kan ligeledes være svært at finde en ærlig og reel opkøber, da der desværre findes mange uærlige udbydere på markedet.

For mig er det vigtigt, at de pårørende får en god oplevelse, og at alt foregår på en ordentlig måde. Jeg lever i denne branche og ved, hvad jeg har med at gøre, det er ikke blot en hobby.

Jeg har ingen fast prisliste, da alt afhænger af omfanget af selve opgaven.
Vi baserer min vurdering ud fra inventaret i hjemmet, modregnet arbejdstimerne som det tager at rydde dødsboet. Når boet er blevet inspiceret og prisen for arbejdstiden er anslået, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet og I vil derefter få oplyst hvad i vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for at få ryddet dødsboet.

I er derfor sikret de absolut bedste vilkår under hele forløbet.

 

Rydning af dødsbo

Når man har mistet, er det ofte en stor opgave at skulle varetage rydning af et dødsbo. Man har som oftest ikke de nødvendige forudsætninger for at skulle prissætte de mange forskellige effekter. Herudover er der et kæmpe arbejde i at sortere, pakke ned, smide ud , samt bortkørsel af overskydende møbler og  genstande. 

Derfor vælger mange i sådanne situationer at ringe til mig. jeg kigger forbi og giver en samlet pris eller priser på enkelte møbler og genstande. På den måde skal I udelukkende koncentrere jer om de ting, I ønsker at beholde i familien. Jeg har opkøbt og ryddet dødsboer siden 2006, hvorfor I kan forvente en yderst professionel behandling og vurdering af jeres effekter. Jeg ønsker kun at I føler jeg godt tilpasse og trygge i hele forløbet.

Vurdering af møbler

Hvad er det værd? Er der tale om en stol fra ILVA er svaret ikke særlig svært. Men hvad nu hvis der er tale om en dansk antik kommode fra rokoko tiden eller en Arne Bang vase af stentøj, eller en palisander lænestol designet af Finn Juhl – eller andre danske designmøbler, ja så bliver svaret lige pludselige en del sværere.

Det kan være en bekostelig affære at vurdere en kommode til kr. 1000 hvis den rigtige vurdering ligger på kr. 50.000,00 – både med henblik på forsikring eller med henblik på videresalg.

Derfor er det vigtigt at I allierer Jer med professionelle fagfolk, som har den nødvendige viden indenfor handel med antikviteter, kunst og design. For at kunne udføre en vurdering af Jeres møbler og kunstgenstande er det nødvendigt at man er klædt ordentligt på til opgaven. Her har jeg gennem mange år opbygget en bred viden og kender til vigtigheden af en ordentlig prisvurdering af Jeres indbo og arvestykker.

 

 

 

Konkurrencedygtige priser

Mine kunder skal altid føle sig trygge ved at lade et professionelt firma stå for rydningen af dødsboet – med udgangspunkt i et konkurrence-dygtigt tilbud. Rydningen skal gøres hurtigt og professionelt.

Retrohjem klarer både små og store opgaver med udgangspunkt i kundens ønsker og tilbuddet matcher selvfølgelig opgavens størrelse.

Jeg tilbyder en professionel vurdering, samt afvikling af dødsboet på en nem og overkommelig måde, til en pris som er meget konkurrencedygtig.

Jeg tilbyder at lave en mundtlig og skriftlig vurdering af dødsboet, hvor jeg nedskriver alle effekter og laver en skriftlig vurdering, som jeg sender til Jer. Ønskes der billeddokumentation af inventaret, kan disse også vedhæftet.

Jeg tilbyder ligeledes altid en gratis vurdering af dødsbo rydning. Jeg er realistisk og yderst professionel i min prisgivning – priserne skal være fair for alle og det skal foregå på et ærligt grundlag, uanset Jeres specifikke behov. Vi fastsætter en pris som alle er tilfredse med.

Når du ringer til mig, kommer jeg ud og giver en uforpligtende pris på tømning og rydning af hele dødsboet eller opkøb af dele heraf. Jeg varetager desuden også gerne selve tømningen, samt nedtagning af fx lamper og des lignende.

Kontakt mig, når I føler Jer klar til det. Så løser vi det sammen, på rolig og bedste vis og I kan være sikre på en fair og fuldstændig reel vurdering.

 

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her → “Opkøb af dødsbo”

 

Artikel : Rydning af dødsbo i hele Jylland

Rydning af dødsbo i hele Jylland

Det kan være en uoverskuelig opgave, at få ryddet et dødsbo når man har mistet et kært familiemedlem eller et menneske som stod én nær.

Hos Retrohjem.dk opkøber og rydder jeg dødsboer i hele Jylland. Det er en opgave og et ansvar som jeg tager meget seriøst. Jeg sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt.

 

Hvad er dødsboet værd?

Der står ofte pårørende tilbage som ikke aner hvad de skal stille op og det kan være en følelsesladet opgave. Der er mange minder ”gemt” i både møbler og brugsgenstande.

Det kan ligeledes være svært at bedømme hvad dødsboet er værd og få vurderet arvestykkerne, måske melder den dårlige samvittighed sig, over at skulle skille sig af med et helt hjem. Et hjem som har betydet noget for et andet menneske.

En masse spørgsmål kan hobe sig op, så som:

 • Hvem skal sælge dødsboet?
 • Hvad er dødsboet værd?
 • Hvem vil købe et dødsbo?
 • Hvad skal hvert enkelt møbel koste?
 • Hvor skal dødsboet sælges?
 • Hvor finder vi en, der opkøber dødsboer?
 • Kan en opkøber varetage både tømning og oprydning?
 • Kan vi sælge vores palisander og teaktræs møbler til den rette pris?

 

Skiftefuldmagt til én person

Når du som pårørende har været til møde i skifteretten, bliver der udstedt en skifteretsattest, som fortæller, hvem boets arvinger er.

Hvis er flere arvinger, er det vigtigt, at I tager stilling til, om I vil give skiftefuldmagt til én person, der kan administrere bodelingen.

Det kan være praktisk, de det ellers vil betyde at alle arvinger skal skriver under, hver gang der skal ske noget med boet.

 

Må man råde over afdødes ejendele?

Indtil man har talt med skifteretten, må man som arving ikke råde over afdødes ejendele med videre, og man må således ikke rydde afdødes hjem for møbler. Skifteretten kan dog i særlige tilfælde tillade rydning af en bolig, hvis alle arvinger er enige.

Lige så snart I har talt med skifteretten og Jeres kontaktperson har modtaget skifteretsattesten frigives boet og dermed kan I tage kontakt til mig.

Jeg kommer herefter ud og vurderer indboet og arvestykkerne og giver pris på tømning af dødsboet såfremt det ønskes.

Det er altafgørende at få hjælp til det praktiske, så I kan fokusere på sorgprocessen.  

 

Sådan foregår et boskifte

Der er intet til hinder for, at arvinger i forening selv forestår skiftet efter en afdød. Man kan også overlade opgaven til en bobestyrer, der har pligt til at følge et relativt udførligt regelsæt i skifteloven.

Når en person dør, efterlader han eller hun sig ofte en række værdigenstande. Det kan være et hus, en bil, antikviteter, designermøbler eller andet.

Værdierne skal opgøres og skal have ny ejer, og derfor kaldes det et dødsboskifte. Det er en af disse opgaver som jeg også kan hjælp med. At få vurderet Jeres arvestykker og indbo.

 

Køber Retrohjem også plejehjemsbo?

Ja, jeg opkøber også plejehjemsbo.

Når ens familiemedlem, ven eller anden relation går bort på et plejehjem, er der lige så mange ting man skal have afklaret. Og igen hjælper jeg med den praktiske opgave, så i kan fokusere på sorgprocessen.

Vurdering af arvestykker

Jeg er altid realistisk og yderst professionel i min prisgivning og vurdering af arvestykkerne – priserne skal være fair for alle og det skal foregå på en ordentlig måde, uanset Jeres specifikke behov.

Få vurderet dit palisander bord, de gamle teaktræs møbler og antikviteter på aller bedste vis.

Jeg håndterer ALTID møbler og genstande med stor autoritet, så I kan føle Jer fuldstændig trygge og sikre i hele processen.

 

Når du ringer til mig, kommer jeg ud og giver en uforpligtende pris på tømning og rydning af hele dødsboet eller opkøb af dele heraf.

Jeg varetager desuden også gerne selve tømningen, samt nedtagning af fx lamper og des lignende.

Kontakt mig, når I føler Jer klar til det. Så løser vi det sammen, på bedste vis og I kan være sikre på en fair og fuldstændig reel vurdering.

 

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk

 

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her –> “Opkøb af dødsbo”

 

KØB AF DØDSBO- KØB AF GAMLE MØBLER- KØB AF FLYTTEBO

OPKØB AF DESIGNERMØBLER, OPKØB AF FLYTTEBO, OPKØB AF DØDSBO!

13838191_10154342604822974_1765370470_o

RYDNING AF DØDSBO- FLYTTEBO I VIBORG, SKIVE,HERNING, ÅLESTRUP, RANDERS,HOBRO, ÅRS, HADSUND, HOLSTEBRO, STRUER, LEMVIG, ØRUM, BJERRINGBRO- HELE JYLLAND!

Skal du flytte, eller bare have ryddet ud på loftet, i laden eller lign, så kontakt RetroHjem.dk og få en rigtig god pris for dine genstande og møbler.

Jeg opkøber hele dødsbo, og jeg er især interesseret i køb af i teak, palisander, eg og designermøbler.

-Køb af keramik

-Køb af Royal Copenhagen/Bing og Grøndal

-Køb af antikke møbler

Vi løser opgaven hurtigt og professionelt og afregner kontant inden rydning!

Jeg varetager både totalrydninger af dødsbo, men vurderer også enkelte genstande og møbler.

Seriøs vurdering ud fra gældende markedspriser!

KONTAKT MIG PÅ TELEFON 27 20 46 97

 

KØB AF DØDSBO VIBORG

KØB AF DØDSBO SKIVE

KØB AF DØDSBO HERNING

KØB AF DØDSBO ÅRHUS

KØB AF DØDSBO SILKEBORG

KØB AF DØDSBO KJELLERUP

KØB AF DØDSBO ÅLBORG

KØB AF DØDSBO HOLSTEBRO

KØB AF DØDSBO LEMVIG

KØB AF DØDSBO STRUER

KØB AF DØDSBO IKAST

KØB AF DØDSBO HADSUND

KØB AF DØDSBO ÅLESTRUP

KØB AF DØDSBO NORDJYLLAND

KØB AF DØDSBO MIDTJYLLAND

 

 

Rydning af dødsbo – Jylland | Viborg, Randers, Herning, Skive, Aalborg, Hammerhøj & Ørum mfl.

RetroHjem.dk er også lig med køb og rydning af dødsbo og flyttebo

RetroHjem.dk er mere end salg og istandsættelse af retromøbler, jeg opkøber, ryder og tømmer også dødsboer og flytteboer – ja faktisk er det noget af det, jeg bruger allermest af min tid på. En spændende opgave som jeg kører land og rige rundt for.

Rydning af dødsbo i hele Jylland

Hos Retrohjem.dk opkøber og rydder jeg dødsboer rundt omkring i hele jylland. De mange smukke møbler og brugsgenstande i butikken er blandt andet opkøb fra dødsboer rundt i Danmark, som jeg tager ud og opkøber, når pårørende kontakter mig.

Rydning af dødsbo er en opgave og et arbejde som jeg tager enormt seriøst. Jeg ved, at der bag et hvert dødsfald, står en familie tilbage, som har til opgave at varetage de møbler og brugsgenstande som er tilbage – en opgave som for de fleste er uvant og følsesladet.

Det kan være en uoverskuelig opgave, at bedømme hvad dødsboet er værd. En masse spørgsmål hober sig op, så som,

 • Hvad skal hvert enkelt møbel koste?
 • Hvor skal dødsboet sælges?
 • Hvem skal sælge dødsboet ?
 • Hvem vil købe et dødsbo?
 • Hvor finder vi en, der opkøber dødsboer?

…..og meget mere.

Hvis du ringer til mig, kommer jeg ud og giver en uforpligtende pris på tømning og rydning af hele dødsboet eller opkøb af dele heraf. Jeg er  realistisk  og professionel i min prisgivning – priserne skal være fair for alle og det skal foregå på en ordenlig måde.

Jeg varetager desuden også gerne selve tømningen,  samt nedtagning af fx lamper og des lignende.

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her –> “Opkøb af dødsbo”

 

Hvilke møbler har særlig interesse?

Jeg har stor interesse i opkøb af retro møbler fra tider, 50’erne, 60’erne og 70’erne, samt møbler i teak og palisander, danske designer møbler, brugskunst og tæpper.

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring opkøb af dødsboet.

kontakt retrohjem

 

 

 

En lang proces…møbler bliver forvandlet!

Da jeg for halvandet år siden startede RetroHjem, var det i et lager med rå mure uden varme og vand. Møblerne tog sige godt ud, men det med at istandsætte, slibe og oliere, var en stor udfordring. Jeg måtte gå på kompromis, og det var med ret dårlig samvittighed. Jeg har altid ønsket at sælge retromøbler fra 50-70érne og gerne med en vis patina, men hvis møblerne har stået uberørt og endda koldt og fugtigt i stalde mm, så trænger de altså til en kærlig hånd og istandsættelse. Derfor var det med stor glæde, at jeg lejede mig ind i lokalerne på marsk Stigsvej 6, hvor der var adgang til både vand og varme.

RetroHjem viborg

I dag holder jeg og min fantastiske nabo og kollega Maja, som er indehaver af butikken Lopper med nostalgi  åbent i butikkerne onsdag fra kl. 13-17.30 og hver lørdag fra kl 10-14.

Mange kunder kommer de andre dage til en låst dør…..og måske er du én af dem:-)  Det kan for nogle godt virke lidt underligt, og specielt hvis vi går rundt i butikkerne- hvorfor så ikke låse op, og servicere kunderne??? Det er hverken dovenskab eller snobberi, der her er på spil fra vores side. Jeg brænder for at præsentere de møbler jeg sælger, men som tidligere nævnt, er det vigtig, at de fremstår istandsatte med respekt for møblets originalitet. Herefter kommer der en lang process med at få det hele indrettet og stylet i den rette kontekst- det tager tid….rigtig lang tid.

RetroHjem

Vi bruger mange timer på landevejen for at finde teak, palisander og gerne designmøbler, men mange andre sjove genstande kan også fange vores interesse. Vi brænder for genbrug og det at præsentere de møbler vi finder, i en ny og moderne kontekst.

Hvis I skal flytte eller bare have ryddet ud, er I meget velkommen til at kontakte os- Vi kigger gerne forbi og giver en god pris for jeres ting Kontakt RetroHjem

12591798_10153833960207974_244492530_o