En fair og reel vurdering af dødsbo

Altid en fair og reel vurdering af dødsbo

Siden 2013 har jeg, Majken Rold Nedergaard drevet Retrohjem i Viborg. En af mine kerneydelser er forskellige behandlinger af dødsboer. Jeg tilbyder både opkøb, tømning og rydning af dødsboer i hele Danmark.

 

Hvad du kan forvente af Retrohjem

Service efter behov

Alt efter hvad du har brug for, hvad end det er rydning eller tømning af hele dødsboet, opkøb eller delvis opkøb af boet, skræddersyer jeg min service til det konkrete behov. Det eneste du skal gøre for at komme i gang er at ringe til mig, Majken på 27 20 46 97. Efter aftale kommer jeg ud til boet, hvor vi sammen finder vi den bedste løsning, og jeg kan komme med et uforpligtende tilbud.

Professionel vurdering

Min erfaring med behandling af dødsboer og hvad det indebærer går tilbage til 2013. En praksis der har lært mig, at en vigtig del af arbejdet med indbo er vurdering af værdier. For at kunne foretage en professionel vurdering, er det i min optik, vigtigt at se realistisk på hvert enkelt objekt. Min erfaring, siger mig, at de fleste har en vis tilknytning til særlige genstande. En tilknytning der kommer udtryk i en personlig affektionsværdi, hvilket respekterer jeg til fulde. Der bliver dog ikke taget højde for affektionsværdier i selve vurderingen. Det gør der ikke, da jeg sætter en ære i altid at give en fair og reel vurdering.

Gennemgående tryghed

En anden væsentlig faktor er tillid. Det er vigtigt for mig, at I er trygge ved mig. Jeg står personligt for hele processen. Det gælder både selve behandlingen af dødsboets værdigenstande samt vurderingen heraf. En måde hvorpå du kan føle dig tryg ved at handle med Retrohjem, er gennemsigtighed. Er der genstande, hvor min erfaring er begrænset, undersøger jeg sagen nærmere, inden jeg kommer med mit bud. Der er derfor ingen grund til bekymring.

Øvrige interesser

Foruden behandling af dødsboer, behandler jeg også gerne plejehjemsbo. Ved tømning og opkøb af plejehjemsbo gælder på sammen måde som et almindeligt dødsbo, ligeledes gør det sig gældende for konkursboer. Hold dig derfor ikke tilbage for at kontakte mig. Også hvis du blot står foran en flytning til noget mindre.

 

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her → “Opkøb af dødsbo”

 

Artikel : Rydning af dødsbo i hele Danmark

Professionel rydning af dødsbo og flyttebo, i hele Danmark

Første skridt er at tage kontakten. Jeg kan kontaktes via telefon eller mail. Her kan vi aftale en tid, hvor jeg kan komme ud og besigtige boet, og afgive et uforpligtende tilbud

Skræddersyet service

Hos Retrohjem kan vi i samarbejde skræddersy den service du har brug for. Det kan fx være en af nedenstående muligheder:

 • Opkøb af dødsbo
 • Delvis opkøb
 • Total rydning

Fremgangsmåde for behandling og rydning af dødsboet

Oftest foregår det i simple trin, fra første kontakt, tilbud, aftale, rydning, afregning. Ved at gøre brug af Retrohjem, minimere du din egen indsats, da jeg står for det meste. Via min professionelle tilgang til behandling af dødsboer samt erfaringer med vurdering af værdier såsom møbler, brugskunst, porcelæn med mere, arbejder jeg fokuseret mod, at alle er tilfreds når dagen er omme. Du kan trygt overlade dine værdier til mig, da jeg personligt står for selve tømningen af boet med hvad det indebærer fx nedtagning af lamper også videre. Det gør sig gældende i min behandling af dødsboet og dets værdier. Jeg er imødekommende overfor, at nogle genstande besidder høj affektionsværdi, en værdi der overstiger den reelle værdi. Det respekterer jeg i min professionel tilgang forud for den endelige vurdering. Ved den mindste tvivl søger jeg, yderligere informationer forud for det endelig bud. Selve tømningen af dødsboet foregår efter aftale.

Processen i korte træk

 • Du tager kontakt, vi aftaler et tidspunkt
 • Jeg kommer forbi og giver en uforpligtende vurdering
 • Aftaler hvilken service der passer dig
 • Aftaler i dialog en pris og tidspunkt for fx tømning
 • Jeg kommer ud og fx tømmer dødsboet
 • Afslutningsvis afregner vi og handlen afsluttes

 

Primær Interesser

Opkøb og tømning af dødsboer i hele Danmark

Køb af gamle møbler, herunder:

 • Teaktræsmøbler
 • Diverse møbler i Palisander
 • Brugskunst, porcelæn og møbler fra 50’erne til 70’erne
 • Danske designmøbler

Yderligere opkøbs interesser

 • Plejehjems bo
 • Konkursbo

Juridiske rammer

Jeg står klar til at hjælpe så snart sagen er afgjort ved skifteretten. Baggrunden for dette, findes i lovgivningen, der begrænser adgangen til boet og den afdødes ejendele til efter skifteretten har udfærdiget en skifteretsattest. Er du i tvivl, om reglerne kan du læse mere om her: Sådan gør du ved dødsbo ifl. Skifteretten

Kontakt

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk

KØB AF DØDSBO- KØB AF GAMLE MØBLER- KØB AF FLYTTEBO

OPKØB AF DESIGNERMØBLER, OPKØB AF FLYTTEBO, OPKØB AF DØDSBO!

13838191_10154342604822974_1765370470_o

RYDNING AF DØDSBO- FLYTTEBO I VIBORG, SKIVE,HERNING, ÅLESTRUP, RANDERS,HOBRO, ÅRS, HADSUND, HOLSTEBRO, STRUER, LEMVIG, ØRUM, BJERRINGBRO- HELE JYLLAND!

Skal du flytte, eller bare have ryddet ud på loftet, i laden eller lign, så kontakt RetroHjem.dk og få en rigtig god pris for dine genstande og møbler.

Jeg opkøber hele dødsbo, og jeg er især interesseret i køb af i teak, palisander, eg og designermøbler.

-Køb af keramik

-Køb af Royal Copenhagen/Bing og Grøndal

-Køb af antikke møbler

Vi løser opgaven hurtigt og professionelt og afregner kontant inden rydning!

Jeg varetager både totalrydninger af dødsbo, men vurderer også enkelte genstande og møbler.

Seriøs vurdering ud fra gældende markedspriser!

KONTAKT MIG PÅ TELEFON 27 20 46 97

 

KØB AF DØDSBO VIBORG

KØB AF DØDSBO SKIVE

KØB AF DØDSBO HERNING

KØB AF DØDSBO ÅRHUS

KØB AF DØDSBO SILKEBORG

KØB AF DØDSBO KJELLERUP

KØB AF DØDSBO ÅLBORG

KØB AF DØDSBO HOLSTEBRO

KØB AF DØDSBO LEMVIG

KØB AF DØDSBO STRUER

KØB AF DØDSBO IKAST

KØB AF DØDSBO HADSUND

KØB AF DØDSBO ÅLESTRUP

KØB AF DØDSBO NORDJYLLAND

KØB AF DØDSBO MIDTJYLLAND

 

 

Rydning af dødsbo – Jylland | Viborg, Randers, Herning, Skive, Aalborg, Hammerhøj & Ørum mfl.

RetroHjem.dk er også lig med køb og rydning af dødsbo og flyttebo

RetroHjem.dk er mere end salg og istandsættelse af retromøbler, jeg opkøber, ryder og tømmer også dødsboer og flytteboer – ja faktisk er det noget af det, jeg bruger allermest af min tid på. En spændende opgave som jeg kører land og rige rundt for.

Rydning af dødsbo i hele Jylland

Hos Retrohjem.dk opkøber og rydder jeg dødsboer rundt omkring i hele jylland. De mange smukke møbler og brugsgenstande i butikken er blandt andet opkøb fra dødsboer rundt i Danmark, som jeg tager ud og opkøber, når pårørende kontakter mig.

Rydning af dødsbo er en opgave og et arbejde som jeg tager enormt seriøst. Jeg ved, at der bag et hvert dødsfald, står en familie tilbage, som har til opgave at varetage de møbler og brugsgenstande som er tilbage – en opgave som for de fleste er uvant og følsesladet.

Det kan være en uoverskuelig opgave, at bedømme hvad dødsboet er værd. En masse spørgsmål hober sig op, så som,

 • Hvad skal hvert enkelt møbel koste?
 • Hvor skal dødsboet sælges?
 • Hvem skal sælge dødsboet ?
 • Hvem vil købe et dødsbo?
 • Hvor finder vi en, der opkøber dødsboer?

…..og meget mere.

Hvis du ringer til mig, kommer jeg ud og giver en uforpligtende pris på tømning og rydning af hele dødsboet eller opkøb af dele heraf. Jeg er  realistisk  og professionel i min prisgivning – priserne skal være fair for alle og det skal foregå på en ordenlig måde.

Jeg varetager desuden også gerne selve tømningen,  samt nedtagning af fx lamper og des lignende.

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her –> “Opkøb af dødsbo”

 

Hvilke møbler har særlig interesse?

Jeg har stor interesse i opkøb af retro møbler fra tider, 50’erne, 60’erne og 70’erne, samt møbler i teak og palisander, danske designer møbler, brugskunst og tæpper.

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring opkøb af dødsboet.

kontakt retrohjem

 

 

 

En lang proces…møbler bliver forvandlet!

Da jeg for halvandet år siden startede RetroHjem, var det i et lager med rå mure uden varme og vand. Møblerne tog sige godt ud, men det med at istandsætte, slibe og oliere, var en stor udfordring. Jeg måtte gå på kompromis, og det var med ret dårlig samvittighed. Jeg har altid ønsket at sælge retromøbler fra 50-70érne og gerne med en vis patina, men hvis møblerne har stået uberørt og endda koldt og fugtigt i stalde mm, så trænger de altså til en kærlig hånd og istandsættelse. Derfor var det med stor glæde, at jeg lejede mig ind i lokalerne på marsk Stigsvej 6, hvor der var adgang til både vand og varme.

RetroHjem viborg

I dag holder jeg og min fantastiske nabo og kollega Maja, som er indehaver af butikken Lopper med nostalgi  åbent i butikkerne onsdag fra kl. 13-17.30 og hver lørdag fra kl 10-14.

Mange kunder kommer de andre dage til en låst dør…..og måske er du én af dem:-)  Det kan for nogle godt virke lidt underligt, og specielt hvis vi går rundt i butikkerne- hvorfor så ikke låse op, og servicere kunderne??? Det er hverken dovenskab eller snobberi, der her er på spil fra vores side. Jeg brænder for at præsentere de møbler jeg sælger, men som tidligere nævnt, er det vigtig, at de fremstår istandsatte med respekt for møblets originalitet. Herefter kommer der en lang process med at få det hele indrettet og stylet i den rette kontekst- det tager tid….rigtig lang tid.

RetroHjem

Vi bruger mange timer på landevejen for at finde teak, palisander og gerne designmøbler, men mange andre sjove genstande kan også fange vores interesse. Vi brænder for genbrug og det at præsentere de møbler vi finder, i en ny og moderne kontekst.

Hvis I skal flytte eller bare have ryddet ud, er I meget velkommen til at kontakte os- Vi kigger gerne forbi og giver en god pris for jeres ting Kontakt RetroHjem

12591798_10153833960207974_244492530_o